De juiste basis voor elke tuin

Bij het aanleggen van een tuin denkt men al snel aan werkzaamheden als het poten van planten en bomen, het leggen van sierbestrating of het aanleggen van een vijver. Een goede afvoer van het water wordt echter vaak vergeten. SteWegroen legt de basis van elke tuin met goed grondwerk om vochtproblemen in de toekomst te voorkomen. De machines die nodig zijn voor het uitgraven en verplaatsen van grond hebben wij in eigen beheer en zijn dus op elk moment inzetbaar. Wanneer het grondwerk en de riolering in orde zijn gaan we aan de slag met tuinverlichting, straatwerk, gazons, waterpartijen en beplanting.

Een tuin voor ieder budget

SteWeGroen heeft een tuin voor ieder budget. U kunt namelijk zelf bepalen welke rol jij speelt in het proces. U kunt met ons meewerken, maar u mag ook alle werkzaamheden zelf uitvoeren. Wij voorzien u dan waar nodig van advies, materialen en producten. Natuurlijk kan de aanleg van uw tuin ook volledig door SteWeGroen worden verzorgd. In het laatste geval zullen wij het eerste halfjaar lang tweemaandelijks zorgen voor kosteloos periodiek onderhoud.

Grondwerk

Grondwerk legt de basis

Goed grondwerk is de basis van elk project. Het machinepark van SteWeGroen heeft alle benodigdheden voor het uitgraven, verzetten en het leveren van grond. Maar dat is nog niet alles. In ons streven om totaaloplossingen aan te bieden kunnen wij ook het sloopwerk, rioleringswerkzaamheden en straatwerk dat hierbij komt kijken verzorgen. Wij voeren bovendien ook het puin en sloopafval af zodat deze materialen weer kunnen worden hergebruikt. Wij vinden het belangrijk met wat voor grond/bodem we te maken hebben. Daarom doen wij vaak een bodemonderzoek.

Opleveringsgarantie

Wanneer de tuin wordt opgeleverd maken we samen een rondgang langs de uitgevoerde werkzaamheden. U krijgt dan uitgebreid advies over het onderhoud van de tuin, de bestrating en de beplanting. Aan het einde van de toer weten we zeker of u helemaal tevreden bent. Mocht er toch nog iets niet helemaal naar wens zijn dan lossen we dat samen op. Ook na de oplevering staan wij tot uw dienst. U krijgt namelijk standaard één jaar garantie op alle dode en levende materialen die SteWeGroen levert. Dat is onze unieke Groengarantie.