Straatwerk als sfeerbepaler

Het straatwerk speelt vaak een belangrijke rol in de vormgeving van een tuin. Of het nu gaat om paden en terrassen of om parkeerplaatsen, het type bestratingsmateriaal straalt een bepaalde sfeer uit. Wanneer u precies wilt weten wat de mogelijkheden zijn kan SteWeGroen al in de ontwerpfase een adviserende rol spelen. Het maakt daarbij niet uit hoe groot of klein de oppervlakte is, welk soort materiaal of formaat tegel er gekozen wordt en welk patroon u wilt.

Renovatie en onderhoud van straatwerk

Helaas straalt verzakte bestrating waar onkruid tussen groeit ook een bepaalde sfeer uit… Dan is het ook nog niet te laat om SteWeGroen in te schakelen. Wij renoveren namelijk ook bestaande bestrating door bijvoorbeeld het repareren van verzakkingen, het verplaatsen van putten en het stellen van banden. Het onderhoud van straatwerk kunt u ook op afroep of op contractbasis door ons laten verzorgen. Hierbij gaat het met name om borstel- en veegwerk en het verwijderen van onkruid.

Bestraten begint met grondwerk

Of straatwerk nu vooral mooi of functioneel moet zijn, de basis wordt gelegd met het grondwerk. Ondergrondse afwateringsvoorzieningen zoals infiltratiekratten en rioleringsbuizen zorgen ervoor dat u zo lang mogelijk plezier hebt van uw bestrating.
SteWeGroen heeft niet alleen verstand van degelijk grondwerk – wij hebben er ook de juiste machines voor.