Een bedrijf met een groene entree werkt direct aan een gastvrij imago. Een eerste indruk kunt u nu eenmaal maar één keer achterlaten bij uw bezoekers. Daarnaast is bewezen dat personeel een prettige werkomgeving zodanig waardeert dat ziekteverzuim kan worden teruggedrongen. Kortom: uw bedrijfstuin is het waard om fraai aangelegd en onderhouden te worden. SteWeGroen is uw bedrijfshovenier.

SteWeGroen kan de totale verzorging van de groene ruimte rondom uw bedrijf voor u op zich nemen. Naast aanleg en renovatie van tuinen, kan uw bedrijfshovenier tevens het onderhoud van het totale terrein of bijvoorbeeld straatwerk verzorgen. Het resultaat moet een buitenruimte zijn die een prettig en groenwarm aanzicht biedt, gecombineerd met een doordachte efficiëntie en functie. (denk bijvoorbeeld aan het intekenen van parkeervakken en een logische routing)

Het onderhoud van uw bedrijfstuin kan plaatsvinden op afroep of volgens een vooraf overeengekomen onderhoudscontract. Vraag SteWeGroen gerust naar de mogelijkheden van het Groengarantieplan, waarin het onderhoud van uw tuin perfect geregeld kan worden.

Bel voor een vrijblijvende afspraak 0314 – 640 123 of 06 – 511 186 08.

SteWeGroen