Hoveniersbedrijf SteWeGroen is sinds 2001 een vertrouwd adres voor advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen in de Achterhoek, Liemers en het KAN-gebied. Of u nu particulier bent of zakelijk gebruik wilt maken van de hoveniersdiensten van SteWeGroen: het vaste team van enthousiaste hoveniers werkt met liefde en op professionele wijze aan de aanleg of het onderhoud van alles wat groen moet zijn. Zo werkt SteWeGroen bijvoorbeeld ook voor wooncorporaties en overheidsinstellingen.

SteWeGroen staat voor een persoonlijk contact. Een klein team van gedreven medewerkers weet dat uw tuin voor u een belangrijk verlengstuk van uw woning is, waar u het liefst zo vaak mogelijk vertoeft. Iedere medewerker bij SteWeGroen heeft een eigen specialisme, waardoor u zich altijd verzekerd mag voelen van het juiste tuinadvies.

SteWeGroen levert u een unieke GROENGARANTIE. Uw zekerheid van:

  • 1 groeiseizoen garantie op uw tuin, de beplanting, materialen en het straatwerk
  • 100% zeker milieuvriendelijk vakwerk
  • TuinKeur Keurmerk

SteWeGroen maakt met passie eigentijdse ontwerpen en beplantingsplannen. Vraag gerust om een schets. Wilt u een tekening laten maken, zorg dan dat u uw wensen paraat heeft zodat u ze in een persoonlijk gesprek kenbaar kunt maken. De hovenier zorgt vervolgens voor een perfecte vertaling naar een hoogwaardig en doordacht ontwerp. Vraag naar de mogelijkheden via 0314 – 640 123 of 06 – 511 186 08.